Du kan velge mellom tre typer pass dagspass, ukespass og månedspass. Tiden starter i det du begynner å bruke tjenesten, gjenstående tid vises i «Mine ordrer».

Du får tilgang til tjenesten ved å kjøpe en av adgangspassene på Elfagprove.no.

  1. Tast inn ditt e-post, kontaktdetaljer og passord på betalingsoversikt
  2. Du velger deretter den betalingsløsningen du vil ta i bruk, når betalingen er gjennomført får du full tilgang til testen.
  3. Du bruker deretter e-posten din som brukernavn og passordet du laget for å logge inn, du kan nå ta testen på siden din.
  4. Du kan også registrere deg og velge betalingsløsning fra «Min konto» etterpå.

For å logge inn bruker du e-posten din, passordet er den du har laget. Dersom du har glemt passordet kan du klikke på «Logg inn/Registrer deg» i menyen og deretter klikke på «Mistet passordet ditt?». Skriv inn e-posten eller brukernavnet i feltet på siden. Du vil nå straks motta en lenke på mail for å tilbakestille passordet.

Innloggingsinformasjon må ikke deles med noen andre, da det kan misbrukes til å kjøpe flere adgangspass med mobilnummeret.

Vi så med mangel på hjelp til fagprøven og tenkte derfor at det bør være en test man kan ta for å forberede seg før fagprøven.

Vi har fokus på elektrofaget og jobber med dette hver dag. Med fokus på det gir vi dere spørsmål som er rettet til fagprøven for at dere skal kunne bestå!

Vi arbeider hver dag for å gi dere beste resultater og enkle løsninger!

Våre betalingsløsninger


Meld deg inn i vår nyhetsbrev.Opphavsrett | © Elfagprøve