Vilkår

Vilkår 2018-01-08T20:29:50+00:00

Vi har tre typer adgangspass på Elfagprove.no, dagspass (24 timer), ukespass (7 dager) og månedspass (30 dager). Med disse passene får du tilgang til alle våre spørsmål som er rettet til fagprøve for elektrikerfaget.

Du kan ta kontakt med oss fra kl. 09-21, om det er noe du lurer på. Vi tar også imot tilbakemeldinger fra våre kunder for å forbedre tjenesten.

Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, vi tar forbehold om at det kan være nedetid på nettsiden ved teknisk vedlikehold eller feilretting.

Priser

Alle prisene er oppgitt i NOK og inkluderer merverdiavgift. Ved kjøp av adgangspass vil det forekomme transaksjonsgebyr på mellom 3 og 30 kroner, dette er avhengig av hvilken pass som blir kjøpt og hvilken betalingsløsning som blir benyttet.

Betalingsmetoder

Du kan betale med SMS, Paypal/kort på Elfagprove.no.

Når du handler hos oss oppbevarer vi blant annet telefonnummer og eventuelt e-postadresse. Dette er informasjonen vi trenger for at du skal kunne betale for produktet du velger. Vi trenger disse opplysningene også for å kunne føre regnskap, garanti-/avgiftshåndtering og returhåndtering, slik at historikken ikke kan slettes.

Vi bruker tredjeparts betalingsløsninger og lagrer ingen betalingsopplysninger utover det som er nødvendig for å håndtere betaling.

Informasjonskapsler/cookies

Vi benytter oss med informasjonskapsler på Elfagprove.no. Informasjonskapsel eller ofte kalt cookie er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen til brukeren av nettsiden. Ved å bruke nettsiden Elfagprove.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Firmaopplysninger

Elfagprove.no

support@elfagprove.no

ØVRIGE SPØRSMÅL

Se kundeservice for mer informasjon om tjenesten.