Kjøp og bruk av tjenesten

 

Vi har tre typer adgangspass på Elfagprove.no, dagspass (24 timer), ukespass (7 dager) og månedspass (30 dager). Med disse passene får dere tilgang til alle våre spørsmål som er rettet til fagprøve for elektrikerfaget.

Dere kan ta kontakt med oss fra kl. 09-21, om det er noe dere lurer på. Vi tar også imot tilbakemeldinger fra våre kunder for å forbedre tjenesten. Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, vi tar forbehold om at det kan være nedetid på nettsiden ved teknisk vedlikehold eller feilretting.


Priser

Alle prisene er oppgitt i NOK og inkluderer merverdiavgift. Ved kjøp av adgangspass vil det forekomme

serviceavgift på mellom 5 og 16 kroner, dette er avhengig av hvilken pass som blir kjøpt og hvilken betalingsløsning som blir benyttet.

 

Betalingsmetoder

Du kan betale med SMS, Paypal/kort på Elfagprove.no. Når du handler hos oss oppbevarer vi blant annet telefonnummer og

eventuelt e-postadresse. Dette er informasjonen vi trenger for at du skal kunne betale for produktet du velger. Vi trenger disse opplysningene også for å kunne føre regnskap, garanti-/avgiftshåndtering og returhåndtering, slik at historikken ikke kan slettes.

Vi bruker tredjeparts betalingsløsninger og lagrer ingen betalingsopplysninger utover det som er nødvendig for å håndtere betaling.

 

Vilkår for kjøp

Alle dine rettigheter som er beskrevet i forbruksloven gjelder.

Angrefrist gjelder i 14 dager ved kjøp av fysiske produkter, etter norsk lov. Varene skal være i tilnærmet samme stand som når de ble mottatt. Det skal benyttes angreskjema ved retur. Returporto dekkes av kjøper, kjøpsbeløpet blir sendt kjøpe kortet

innen 1 uke.

Vi tar ikke økonomisk ansvar for tap som følge av feil ved våre produkter. Kjøp av adgangspass kan kun refunderes hvis den ikke er benyttet.

 

Informasjonskapsler/cookies

Vi benytter oss med informasjonskapsler på Elfagprove.no. Informasjonskapsel eller ofte kalt cookie er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen til brukeren av nettsiden. Ved å bruke nettsiden Elfagprove.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

 

Firmaopplysninger

Elfagprove.no

support@elfagprove.no

 

Juridisk navn

THNDR

ORG.NR

919848014

 

 

ØVRIGE SPØRSMÅL

Se kundeservice for mer informasjon om tjenesten.


Vi så med mangel på hjelp til fagprøven og tenkte derfor at det bør være en test man kan ta for å forberede seg før fagprøven.

Vi har fokus på elektrofaget og jobber med dette hver dag. Med fokus på det gir vi dere spørsmål som er rettet til fagprøven for at dere skal kunne bestå!

Vi arbeider hver dag for å gi dere beste resultater og enkle løsninger!

Våre betalingsløsninger


Meld deg inn i vår nyhetsbrev.Opphavsrett | © Elfagprøve